Scandal

16 Marta, 2022 18:20

Luna Đogani i Jelena Karleuša uradile su nešto što je šokiralo javnost!

Pevačica, blogerka i rijaliti pobednica Luna Đogani, uradila je nešto zbog čega su njeni pratioci na društvenim mrežama ostali šokirani.

Naime, ona je svojoj mezimici Miji obula cipelice sa štiklicom, doduše, samo za slikanje. No, kako tvrdi Luna, nije sve tako bajno kao što se čini.

Realnost je da joj se nisu svidele ni štiklice ni mašnice – napisala je Luna na fotografiji, na kojoj je mala Mia u roze suknjici, sandalicama i sa roze trakom na glavi.

Luna Đogani

„Neću mamaaa! Mali Marko“, napisala je Luna i dodala da njena naslednica liči na tatu, što je potvrdila i njena majka Anabela:

Mia liči na tatu, ista je fizički on, a po karakteru mislim da je svoja, jako je harizmatična. Ima neku ludačku energiju. Sada je u periodu kada se svaki dan nešto novo desi – rekla je pevačica.

Luna Đogani

Luna ipak nije prva koja je tako maloj devojčici obula štikle. Kao što je poznato, Jelena Karleuša je skoro uvek prva u svemu.

Naime, njene ćerke, Atina i Nika, bile male, pevačica im je obula štiklice i tako na sebe navukla bes naroda. Međutim, pevačica nije nastavila tu praksu, pa su se njene mezimice u narednom periodu oblačile u skladu sa svojim godinama, što i danas čine.

PROČITAJTE: Sloba Vasić danas ima dvostruki razlog za slavlje! Zavirite na prelepu žurku njegove ćerke! (FOTO)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN