Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portaal
Svet

May 25, 2024 18:15

By

Posle Tonija dvorac u Beču napušta i sin Marko: Ovo više ne želi da gleda

Mišljenje Marka Bijelića o povratku u Srbiju iznenadilo

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića sve više privlači pažnju, a u žižu javnosti je najviše dospeo nakon saznanja da se njegovi roditelji razvode.

Mišljenje Marka Bijelića svet novine svet portal

Instagram

Mišljenje Marka Bijelića obradovalo pripadnice lepšeg pola

Marko je vrlo aktivan na društvenim mrežama, gde pored promovisanja biznisa, odgovara na pitanja iz privatnog života. Tako su ga sada pratioci pitali Šta mu se ne dopada u Austriji i šta mu se sviđa u Srbiji, a mišljenje Marka Bijelića o povratku u Srbiju mnoge je iznenadilo.

“Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro”, napisao je Marko.

“Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na “Onlifens” modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac”, rekao je Dragin i Tonijev sin.

Mišljenje Marka Bijelića svet novine svet portal

Instagram printscreen

Da podsetimo, Marko Bijelić nije krio da je srećno zaljubljen, te mu je podrška lepe brinete bila od velike važnosti tokom tih teških dana, kroz koje je cela porodica prošla, a po svemu sudeći u pitanju je devojka po imenu Anastasija Dijanović.

Mišljenje Marka Bijelića svet novine svet portal

Instagram printscreen

Marka su do sada spajali sa brojnim devojkama, a jedna od njih bila je i ćerka Zdravka Čolića. O svemu što se pisalo Marko je ćutao, shvatio je da je tako bolje i okrenuo se razvoju svoje karijere i muzici, koja mu je jedna od glavnih hobija. Talenat za muziku povukao je na majku i svira klavijature.

Pročitajte Sin Dragane Mirković više ne krije devojku, pokazao je baš na majčin rođendan, a otkrio je i još nešto (foto)

Pevačica Dragana Mirković ne krije svoj ponos kada je njen sin u pitanju, ali prvenstveno je raduje što je dobrim vaspitanjem od njega stvorila momka na kojeg bi svako drugi mogao da se ugleda i prati njegov put, a jednom prilikom je poznata pevačica izjavila da su se za njenog sina zainteresovale čak i neke njene koleginice.

Mišljenje Marka Bijelića svet novine svet portal

Instagram printscreen

“Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram