Fotografija Krstana Ražnatovića
Svet

14 августа, 2023 11:09

By

On je definitivno najlepši Ražnatović: Anastasija pokazala kako izgleda Krstan, evo na koga liči FOTO

Fotografija Krstana Ražnatovića je prelepa

Porodica Ražnatović, tj. potomci Željka Ražnatovića su brojni, i svi su, ako je suditi po komentarima, veoma lepi. Međutim, Bogdanin i Veljkov mlađi sin je, čini se, pobrao najviše simpatija.

Pročitajte Izbio haos u domu Ražnatovića povodom rođenja unuka Krstana – Treba ih zatvoriti, neka provedu tu koji mesec

Fotografija Krstana Ražnatovića

Ata images

Fotografija Krstana Ražnatovića, koju je njegova tetka Anastasija objavila na društvenim mrežama je oduševila sve njene pratioce koji su ga proglasili najlepšim Ražnatovićem. Maleni Krstan je na pomenutoj slici u odelu tigra, koje simbolizuje njegovu povezanost sa pokojnim dedom, na čiji datum rođenja je i on stigao na svet.

Pročitajte Ni Ceca, ni Veljko nisu štedeli – Evo koliko je košto Bogdanin porođaj, a koliko Cecin poklon za unuka 

Fotografija Krstana Ražnatovića

Instagram

– Beba je super! Videla sam unuka, presladak je! Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo – rekla je Bogdanina majka Danijela posle Krstanovog rođenja.

Pročitajte Veljko Ražnatović u problemima – Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću 

Fotografija Krstana Ražnatovića

ATA images

Iako od aprila meseca nisu želeli da objavljuju fotografije najmlađeg člana porodice Ražnatović, tetka i baka Ceca nisu mogle da odole, a da i svetu ne pokažu kako izgleda njihov drugi mezimac, pa su njegove slike podelile sa pratiocima na Instagramu.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM