Šamaranje Milomira Marića
ISPLIVALA ISTINA

25 Jula, 2022 18:00

Crnogorska policija otkrila sve detalje: Ovo je istina o šamaranju Milomira Marića. Oglasila se i Vesna Radusinović

Šamaranje Milomira Marića rasvetljeno

Nakon što se u crnogorskim i srpskim medijima pojavila informacija da je nepoznati mladić napao Milomira Marića u Budvi i šamarao ga, oglasila se i crnogorska policija.

Policija otkrila detalje šamaranja Milomira Marića

U saopštenju piše da su ispitali glavnog i odgorovnog urednika beogradske Hepi televizije o navodnom događaju, a potom i očevice, te da su utvrdili da se incident nije dogodio.

Šamaranje Milomira Marića

Rajko Ristić

Pročitajte: Sin Vesne Radusinović raskrinkao Marića – Ne želi više da ćuti o očuhu. Taj njegov cinizam, ironija… 

-Policijski službenici su u Budvi, postupajući po saznanjima iz medija, u odnosu na novinara i publicistu M.M., preduzeli aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti. Naime, sa M.M. je obavljen razgovor kojom prilikom se izjasnio da je netačna vest koja je plasirana putem medija da je on fizički napadnut u Budvi, da nije doživeo nikakvu neprijatnost, te da nema saznanja iz kojeg razloga je takva vest plasirana u medijima. Osim toga policija je obavila i razgovore sa više lica koja bi mogla biti eventualni svedoci događaja u ugostiteljskim objektima u delu grada u kojem boravi, a koji su se takođe izjasnili da po njihovim saznanjima M.M. nije imao bilo kakav problem – piše u saopštenju.

Šamaranje Milomira Marića

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Pročitajte: Nepristojna ponuda koja se ne odbija. Milomir Marić ostao šokiran onim što mu je predložila ova poznata dama

Podsetimo, nakon što se u medijima pojavila ta vest, oglasio se i Marić i negirao incident.

Ja sam crnogorski zet. Daleko bilo da mi se nešto desilo. Nije stvarno, to neko priziva nesreću. Evo me odmaram, uživam. Jedino se neka ruka pozlatila da me danas iz Budve pošalje na izlet u Dubrovnik – rekao je Marić za Novosti, tako da je evidentno da se šamaranje Milomira Marića nije ni desilo.

Šamaranje Milomira Marića

Rajko Ristić

Pročitajte: Vesna Radusinović objavila sliku sa venčanja. Najtužnija mlada

Na priče o navodnom incidentu oglasila i Marićeva supruga, spisateljica Vesna Radusionović.

– Pored mojih kuća na Cetinju, u Podgorici, Budvi … kažu mi „Ljetujte posle „šamaranja“ Marića mirno u našoj Crnoj Gori.“ A neće biti prijatelji da je vaša više nego moja … Jer sam ja, Vesna, Srpkinja rođena u Cetinju … od oca Srbina i majke Srpkinje … I sva vam je ova ujdurma džabe, to je priča o jadovima i nesojima
To sam čula od svog djeda Luke Boškova Ražnatovića, Srbina iz Crne Gore. I zato je ova zemlja moja koliko i vaša … – napisala je Vesna na svom Instagram profilu.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: Espreso/Novosti

FOTO: RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE/PRINTSCREEN