Svet

September 11, 2020 11:49

By

SUDAR TITANA! Tomović i Kristijan oči u oči! Žena mu LUPALA ŠAMARE zbog Stanije! (VIDEO)

U sinoćnoj emisiji “Životne ispovesti sa Milanom”, situacija je bila napeta. Kristijan se dotakao odnosa između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića želeći da raspravi neprijatne situacije od ranije.

Bilo je napeto!

Zadrugari su upali u sukob, ali su ubrzo ispeglali odnos koji je narušen zbog ranijih izjava.

Gledao sam, ovde si bio sa Zoricom i Mićom i rekao si: ‘Aj ćuti, sa kim si ti bila…sa onakvim profilom čoveka!”, počeo je Kristijan.

Ne, nisam to rekao, možda nisi dobro čuo. Ja sam rekao: ‘Popišam se na podršku koja podržava devojku u vezi sa zauzetim muškarcem. I ti si našao za shodno da mene nazivaš svakakvim imenima.”, odgovorio je Vladimir.

Kiki je zatim spustio loptu i rekao da je stavio demant, dok je crnogorac priznao da je gajio emocije prema Staniji.

„Posle da, ali prvo si 15 min haos napričao, a da si u pravu da sam je voleo, to jeste i ja se toga ne stidim”,rekao je Vladimir.

Kristijan je dalje nastavio izlaganje sam pričajući kako ga ne zanima da li je starleta osećala nešto prema njemu, a onda je priznao i kakve je sukobe imao sa svojom ženom zbog njenih izjava.

„Kažeš udario si devojci šamar. Meni je žena tri puta krvnički opalila. Pre mesec dana me je tako išamarala jer je bila očajna.  Kaže: ‘Da ona spominje naše dete, to si ti dozvolio’”, iskren je bio Kristijan.

Pogledajte ovu raspravu u nastavku.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ SVET/ PRINTSCREEN