Sukob Emine i Mustafe i dalje traje 
Svet

22 Jula, 2022 14:00

Žena Mustafe Sandala Emini slomila srce: Etiketa rasturene porodice zauvek je obeležila sinove

Sukob Emine i Mustafe i dalje traje 

Emina Jahović je u sukobu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom od 2018. godine, sudski postupak je i dalje u toku. Emina sa Sandalom ima dva sina koji su teško podneli razvod. Tim povodom oglasila se i Emina.

Pročitajte: Emina i milijarder uhvaćeni na letovanju – Nisu odvajali pogled jedno sa drugog (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Sukob Emine i Mustafe – Srce je slomljeno ali ne zbog Melis

Emina Jahović istakla je više puta da se ljubav između nje i Mustafe naprosto ugasila. Ipak, iako za njihov razvod nije kriva treća osoba ali sigurno  da je veoma neprijatno gledati oca kako svija porodično gnezdo sa drugom ženom. Pop zvezda čvrsto stoji na zemlji i trudi se da sinovi Jaman i Javuz iz svega izvuku pouku koja će im služiti kao reper u životu.

– Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Daće im ideju o odlukama u životu pre nego što ih donesu. Uz njih sam, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im |jubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim. Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene, mentalno zdrave ljude, s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu – rekla je Emina, te se osvrnula na sudski postupak sa bivšim suprugom.

– Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam – istakla je pevačica i dodala:

Pročitajte: Emina Jahović nikad nije bila lepša – On je razlog njenog savršenog izgleda (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Slobodu sam skoro spoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu.

Pevačica je rekla da je u životu vrlo, zadovoljna, pogotovo zbog dece koju ima:

Pročitajte: Emina Jahović krenula dalje – Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Dosta radim na strpljenju, učim se zahvalnosti za sve što nam je Bog pružio. Što smo zdravi i dobro. Najskuplje imam, a to su moja deca, to što sam u stanju da vidim i da čujem, Što mogu sebi da obezbedim svoju koru hleba i to što ne zavisim apsolutno ni od koga – rekla je pevačica, kojoj partner nije neophodan.

– Emotivna veza je kompleksna veza i mislim da sam negde u ovim odgovorima već to i objasnila. Uvek imam izbore, ali se na to ne oslanjam. Imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam jošjedno malo mesto – iskrena je Emina za magazin “STORY”, koja se oseća odlično.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić