Udovica Siniše Mihajlovića
Svet

January 7, 2023 18:45

By

Danas je posebno težak dan… Sinišina udovica rasplakala srpsku javnost, za ovo je trebalo snage FOTO

Udovica Siniše Mihajlovića čestitala pravoslavni Božić

16. decembra prethodne godine ceo svet je na trenutak zastao kada je osvanula vest da nas je napustio jedan od najvećih, Siniša Mihajlović. Iako je prošlo nešto manje od mesec dana, svetska a posebno srpska javnost ne miri se sa gubitkom fudbalske legende. Iza fudbalskog asa ostalo je šestoro dece, ali i udovica Siniše Mihajlovića, Arijana.

Pročitajte: Sinišina ćerka s bebom u naručju nije izdržala – Potresne scene sa sahrane obilaze svet FOTO

Udovica Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

Ona je neretko isticala da je uz Sinišu zavolela srpske običaje i kulturu, te da joj više prija naš mentalitet i kada su boravili u Srbiji, a kako se čini i nju Srbi obožavaju. Nakon što je Arijana Mihajlović pre par dana objavila video snimak na kojem se vidi kako umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću, a mnogi su prokomentarisali da je ovim gestom Arijana izrazila poštovanje prema umetniku kao i našoj zemlji.

Kao što smo već napisali, poznato je da udovica Siniše Mihajlovića gaji posebne emocije prema Srbiji i našem narodu, što je više puta i istakla. U prilog tome ide i njena nova objava na Instagramu, kojom je na veoma emotivan način čestitala najveći hrišćanski praznik – Božić.

Pročitajte: Arijanin vapaj za Sinišom slama dušu, ne može više – Mihina deca gledaju klonulu majku, potresno FOTO

“Hristos se rodi! Danas je pravoslavni Božić.”, napisala je Arijana ispod fotografije sa njenog i Sinišinog venčanja.

AUTOR: SVET

IZVOR: Stil kurir.rs

FOTO: Instagram