Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću svet portal svet
Svet

May 23, 2024 08:59

By

Vesna Zmijanac otkrila detalje veze s Ninom: Imao je neke svoje bubice, ali bio mi je drag

Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću i njihovoj vezi sve otkrila

Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću i njihovoj ljubavnoj vezi nije pisala u svojoj autobiografiji, iako je u njoj pisala o muškarcima sa kojima je bila. Zbog toga su mnogi smatrali da su priče o vezi između ove dve pevačke legende samo novinarska nagađanja, ali je Vesna sada ipak sve potvrdila.

Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću svet portal svet

M. M./ATAImages

Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću govori sa setom

– Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag – rekla je Vesna za Kurir, pa otkrila zbog čega ga nije spomenula u svojoj knjizi:

Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću svet portal svet

Zoran Jakšić

– Mnoge nisam spomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza – rekla je ona i izjavila da nije bila svesna činjenice da je smatrana simbolom lepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

– Nisam bila svesna toga, ali nije mi žao. Bilo bi to bezveze, jer oni koji su svesni su i arogantni. Čim mislite da ste veliki, to znači da niste – priznala je Vesna.

Pročitajte Ninova ćerka otkrila sve o njegovoj vezi s Vesnom Zmijanac

Priča da su Vesna i Nino u vezi dospela je u medije zahvljajući njegovoj nekadašnjoj devojci Veli koja je ispričala kako ga je “uhvatila na delu”.

– On je sa našim kumom kompozitorom Pericom izašao iz našeg stana, navodno na koncert Dragane Mirković. Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima: ‘Nemojte vas dvojica negde da šarate.’ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: ‘Muž Vam je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i kumom.’ Sela sam u auto i otišla na lice mesta. Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem.

Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću svet portal svet

Zoran Jakšić

– Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciozno me posmatrala upitala kuma: ‘Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž?’ Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio. Posle su mi se kockice spojile. Kum je bio paravan, Vesna Zmijanac i Amir su se mesecima viđali – pričala je svojevremeno Vela.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ, ATA IMAGES