Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić svet portal svet
Svet

May 24, 2024 13:10

By

Haninu majku sam nekada gledala kao svoju: Danijela otkrila šta sada misli o Petrovoj novoj porodici

Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić iznela mišljenje

Pevačica Danijela Martinović bila je gošća u HRT-ovom serijalu “Zauvijek autor” koji govori o životima i karijerama autora muzike ili tekstova, a tema je bila Vjekoslava Huljić.

Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić i saradnji s njom govorila je uprkos tome što njena i Tončijeva i Vjekoslavina ćerka Hana udala za njenog bivšeg muža.

Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić svet portal svet

ATA images

Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić govorila u superlativu

– Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine, dakle kad sam došla u Magazin. To je bio jedan vrlo, vrlo velik zalogaj nakon Ljiljane Nikolovske, koja je po mom mišljenju i dan danas jedna od najboljih pevačica ovih prostora svih vremena – rekla je Danijela.

Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić svet portal svet

Ata images

Dodala je da je prvi album grupe Magazin bio odskočna daska za Vjekoslavu Huljić.

– Ona je otvorila velika vrata na koja je ušla i koja su večno ostala otvorena – dodala je Danijela i naglasila da je u mladosti Vjekoslavu gledala kao drugu majku.

Pročitajte S Grašom nije bilo moguće – Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, večna ljubav je začeta 

– Ja kad sam započinjala, osjećala sam tu neku žensku sigurnost u njoj i znala sam često puta, pogotovo na festivalima kad bi se viđali, kad bi ona bodrila nas, sesti joj u krilo i to je bilo zaista tako prirodno, osetila sam neku majčinu sigurnost u njenom krilu. I to sam kasnije shvatila, to uopšte nema veze s godinama, to naprosto imate u sebi i širite to iz sebe – rekla je Danijela.

Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić svet portal svet

ATA images

Vjekoslava je, takođe, imala smao lepe reči za Danijelu.

– Kad je došla u bend, Danijela je bila jako mlada i bila je nekih osam, devet godina u bendu i kad je otišla njena se samostalna karijera ustanovila kao jedna vrlo raskošna karijera. Zapravo tih 90-ih godina, ona je bila možda najveća zvezda zabavne muzike i njen album je bio najprodavaniji album tih 90-ih godina s hitovima “Zovem te ja” i “Da je slađe zaspati” – rekla je tašta Danijelinog bivšeg supruga.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: story.hr

FOTO: ATA IMAGES