Detinjstvo Milice Pavlović
Svet

August 23, 2023 17:00

By

Detinjstvo Milice Pavlović obeleženo je tužnom pričom (FOTO)

Detinjstvo Milice Pavlović obeleženo je tužnom pričom

Danas je jedna od najuspešnijih pevačica, a javnostu ju je upoznala kroz takmičenje “Zvezde Granda”. Iza sebe ima već tri albuma, dok njene hitove mlađe generacije znaju napamet. Ona pomera granice svojom muzikom, a njeni spotovi su uvek ispred vremena.

Pročitajte Sad je on štiti – Milica Pavlović više nije sama ovaj zgodni dasa se ne odvaja od nje (foto)

Pesme “Tango”, “Dominacija”, “Boginja”, “Mogla sam”, su samo neki od hitova, koji su ovu zgodnu brinetu vinuli u sam vrh erstradnog neba, dok je zbog singla “Seksi senjorita”, dobila nadimak po kojem je i danas oslovljavaju.

Ukoliko niste prepoznali ko je devojčica na slici, reč je o Milici Pavlović.

Pročitajte: Otvoreno pismo celoj estradi – Milica Pavlović oplela po kolegama, Kaća Živković žestoko uvređena – Ti koja ćutiš i čekaš

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Detinjstvo Milice Pavlović – Tužna priča najveće zvezde mlađe generacije

Pavlovićeva je jedna od najpopularnijih pevačica, koju je iznedrilo takmičenje “Zvezde Granda”, a ako je suditi po karijeri na kojoj vredo radi, njeno vreme tek dolazi!

Podsećanja radi, majka Milice Pavlović Mirjana Đorđević u medijima se nikada nije oglašavala iako je poznato da nije u dobrim odnosima sa ćerkom. Kada je Milici bilo samo tri meseca brigu o njoj preuzeli su baka Rada i deka Vladimir u Donjem Bunibrodu.

Stajling Milice Pavlović

Foto: ATA images

Majka Milice Pavlović život je nastavila u Grabovnici i meštani za Republiku tvrde da je ona tri decenije prolazila kroz stravične muke zbog ćerke. Komšinica Slavica tvrdi da Mira nikada i nije odlučivala o tome da Milicu ostavi kod babe i dede u Bunibrodu, već ju je navodno primorao Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji Rada i Vladimir.

Pročitajte: Isplivali jezivi detalji iz života Milice Pavlović – Otac joj tukao majku, baba i deda je oteli od nje a pevačica nju tužila tvrdi komšinica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Susedi navode da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod babe i dede u selu Bunibrod dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj. Ipak, za Miličin 31. rođendan oglasila se njena majka s rođendanskom porukom:

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand Online

FOTO: Screenshot