karleuša
Svet

14 Maja, 2022 21:00

Karleuša išla u Tursku po amajlije! Bori se da sačuva brak!

Karleuša se bori da sačuva brak sa Duškom

Odlazak u Tursku gde se srela sa mužem Duškom Toišićem i ćerkama koje je on vodio na odmor, Jelena Karleuša je iskoristila da uradi nešto za sebe. Ona se snabdela moćnim amajlijama u koje se žene u Turskoj kunu koliko su jake.

Pročitajte: Karleuša na rubu živaca: Duško Tošić napustio Srbiju, svi se pitaju samo jedno (foto)

brak jelene i duška

Ivan Vučićević

– Drago mi je što je Jelena konačno shvatila da joj treba ta vrsta pomoći. Ona se godinama sama bori i ne shvata kakve je mračne energije sputavaju. Mislim da nije ni verovala u priče da joj je hodža uradio strašan zapis, ali vidi da joj je brak umalo propao iako se ona i Duško vole. Plus, godinama nije izbacila album, a publika čeka – kaže njena koleginica koja redovono koristi usluge poznatih vračara.

Pročitajte: Mnogi su čekali ovaj trenutak: Poljubili se Jelena i Duško

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Videla sam da sad nosi vrlo jaku zaštitu Fatimino oko. Ono će blokirati čini bačene na nju i otvoriće joj puteve, a to joj sada treba jer čujem da završava novi album. Nosi i Hamsu koja čuva porodičnu sreću, donosi mir, štiti od tuđe ljubomore i negativnih misli. Verujem da je neko upućen posavetovao da baš u Turskoj potraži zaštitu pošto joj je hodža pre više godina i napravio crnu magiju, pa i protivotrov treba da dođe iz iste vere. Sad ćete videti kako će JK da procveta na svakom polju – kaže njena koleginica.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram