kristijan čipovao sina
Svet

March 29, 2022 16:12

By

Kristijan Golubović KRAĆI za 70.000 evra! Prijatelj mu ukrao!

Kristijana Golubovića prevario je dugogodišnji prijatelj, pa je ostao bez 70.000 evra! Njih dvojica planirali su zajedničku investiciju, a onda je, sad već bivši drug samo nestao sa parama!

Kristijan Golubović KRAĆI za 70.000 evra!


Celu ušteđevinu i neki novac koji sam zaradio sada sam izgubio. Sa prijateljem je trebalo da pokrenem dobar biznis. Lik, moja generacija, zaljubio se u neku klinku, da li mu je ona pomutila mozak ili šta se desilo, ali čovek je samo nestao sa njom i parama. Nema ih. Šest meseci sam pomagao tom kvazi prijatelju, sve što je trebalo, a on se dohvatio neke klinke narkomanke i prodao veru za večeru.– započeo je priču o neuspelom biznisu Kristijan Golubović za SVET i dodao:

PROČITAJTE: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Kristijan Golubovic

Rajko Ristić

Prodao sam nekretninu, a on je pobegao preko noći sa novcem. Postao je mentalno poremećen pod stare dane, sad misli da može da beži ceo život. On zna da je pogrešio jednom i zauvek – priča za SVET Kristijan kojeg je očito poterao gadan maler:

Juče krenem da se isparkiram, neki prolaznici kažu da je čisto, i tramvaj me pokupi. Samo još malo da smo izašli sa parkinga, tramvaj bi prešao preko mene. Sreća u nesreći.

Kristijan Golubović ne viđa ćerku!


Inače, Kristijan već šest meseci nije video svoju ćerku, jer ne uspeva da se dogovori sa bivšom suprugom Ivanom, a dodatno mu teško pada posredovanje socijalne službe.

Kristijan Golubovic

Rajko Ristić

Neću dete da viđam po kancelarijama socijalne službe. Sat vremena nedeljno u nekim odvratnim, anglosaksonsko-komunističkim prostorijama, sivim, sa masnom farbom, da mi dete udiše parazite i svašta! Ne pada mi na pamet. Čekam da se ceo ovaj slučaj završi i da dete lepo odrasta uz mene. Sad treba svake srede iz Beograda da idem za Kraljevo – 350 kilometara! Pa, rashodi su ogromni, a žena mi je uzela sve pare pre toga.

PROČITAJTE I: Evo zašto Kristijan Golubović ne sme ni da POZOVE ĆERKU, a kamoli da joj priđe!

FOTO: RAJKO RISTIĆ