Miša Banana
Svet

April 19, 2023 18:25

By

Može ćerka da mu bude: On je najveća ljubav Ane Nikolić i jedini čovek kome bi se vratila FOTO

Miša Banana bio je najveća ljubav Ane Nikolić

Otkako je sa pesmom “Januar” zakoračila na javnu scenu, pevačica Ana Nikolić intrigira javnost. Pažnju je osim pesmama privukla i atraktivnim izgledom, ali i veoma burnim ljubavnim životom koji je ostavila iza sebe, posebno otkako se ostvarila u ulozi majke.

Pročitajte Destruktivnim ponašanjem razara dom – Ana Nikolić se nemilosrdno ponižava, javnost u neverici gleda FOTO 

Miša Banana

Ata images

Sa mnogim poznatim i moćnim muškarcima ona je svojevremeno povezivana, a ipak bivši partner Ane Nikolić koji je, kako je u više navrata i sama isticala, bio i jedna od njenih najvećih ljubavi jeste biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji pod nadimkom Miša Banana.

Pročitajte Nije se ljubav potrošila – Ana Nikolić sa knedlom u grlu priča o Rasti, da li je to pomirenje na vidiku

Miša Banana

Youtube printscreen

Početak njene karijere obeležila je upravo ova veza, a poznata je i informacija da joj je on navodno materijalno pomogao sa znatnom sumom novca za snimanje prvog albuma. Iako se o njihovoj vezi pričalo godinama, Nikolićeva u javnosti nikada nije želela da otkriva detalje ovog turbulentnog odnosa, međutim da joj je ostao u lepom sećanju i da neguje izuzetno lepe uspomene, saznali smo sinoć u emisiji “Amidži šou”.

Pročitajte Ana Nikolić ozbiljno bolesna – Priznala da odlazi na lečenje u inostranstvo, a Rasta preuzima brigu o ćerki 

Miša Banana

Youtube printscreen

Naime, u segmentu emisije “Nagazna Mina” za koji je inače zadužena nova devojka Ognjena Amidžića, a u kojem se gostima postavljaju škakljiva i neprijatna pitanja, pevačici je zapalo jedno ljubavno, pa smo saznali i da je bivši partner Ane Nikolić kojem bi se ona vratila da mora, upravo Miša Banana.

– Ja se ne vraćam nikome. Ne vraćam se starim ljubavima. Na staro se se vraća. Jako sam tolerantna, ali kad mi uđeš u crveno, to je kraj. Isto preporučujem i vama. Ako bih baš morala onda Miša Banana – rekla je pevačica bez ustručavanja.

Pročitajte Ana Nikolić otvorila dušu – Imam traume od brata, dolazio mi je na vrata, lupao

Miša Banana

Printscreen

Velikoj ljubavi svedoči i jedina zajednička fotografija koja je isplivala u javnost, a na kojoj oni odaju utisak i te kako zaljubljenog para, te ne čudi činjenica što se dugo nagađalo da je jedan od najvećih hitova u Aninoj karijeri – “Mišo moj”, posvećen kontroverznom biznismenu koji je očito ostavio veliki trag u njenom srcu, piše Story.

Spekulacije su utihnule tek kada se oglasila autorka teksta, pokojna Marina Tucaković otkrivši da je pesma posvećena njenom pokojnom sinu, međutim Ana je u još jednoj svojoj pesmi koketirala sa nadimkom svog bivšeg, pa je tako jedan od stihova pesme “Milion dolara” glasio: “Kajman, pa Panama, radimo posao s bananama”, što su mnogi protumačili na isti način.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN