Letovanje Saške i Đorđa Đokovića
Svet

April 6, 2023 11:00

By

Dijana je Saški ugađala u svemu, a ona joj zabila nož u leđa: Jelena svemu kumovala

Odluka Saške Đoković razočarala je Dijanu

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića, pobrala je simpatije javnosti još kada se prvi put pojavila u medijima. Prirodno lepa, neposredna, vredna… Pored Đorđevog srca osvojila je i njegove roditelje, ali i fanove porodice Đoković.

Pročitajte: Saška Đoković demolirala luks stan – Komšije razotkrile Đoletovu suprugu 

Odluka Saške Đoković

Instagram

Međutim, odluka Saške Đoković mogla bi da dovede do toga da se javnost okrene protiv novopečene snajke porodice Đoković. A, razlog je to što je Saška pre godinu dana postala vegetarijanac, što je upravo obelodanila na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Zar ovo da joj poklone – Dijana i Srđan pokazali šta zaista misle o snaji nakon što im je podarila unuče FOTO 

Odluka Saške Đoković

Instagram printscreen

Poznato je da javnost, a ni roditelji Novaka Đokovića ne gledaju blagonaklono na to što je Jelena vegan, a mnogi smatraju i da je ona razlog zbog koga se Nole odrekao mesa.

Dijana nikad nije ni krila da nije naročito srećna što se njen sin i snajka ne hrane kao svi “normalni Srbi”, pa nema sumnje da ju je i odluka Saške Đoković da ne konzumira meso pogodila.

Pročitajte: Dijana zahtevala od Saške da ne bude kao Jelena, a evo i zbog čega 

Odluka Saške Đoković

Ata images

– Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.

Majka slavnog tenisera izjavila je da joj teško pada što sin i snajka ne mogu da uživaju u njenim srpskim specijalitetima, a sada to neće moći ni Saška, što Dijani sigurno nije drago. Jedino ostaje nada da odluka Saške Đoković neće uticati i na Đoleta, jer ako se to desi, nema sumnje da će svekrva da pomisli da su se snajke urotile protiv nje.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM