Porodica Nine Badrić svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 15:45

By

Ova će ljubav trajati zauvek: Nina Badrić podelila sliku sa posebnog mesta, a vidi se i sa kim je

Porodica Nine Badrić njeno je najveće bogatstvo

Popularna regionalna pevačica Nina Badrić posebnu pažnju posvećuje očuvanju prirodnog izgleda i zdravom načinu života. Iako je hrabro zakoračila u šestu deceniju života o njenoj lepoti se govori svuda jer gde god da se pojavi pleni svojim izgledom.

Porodica Nine Badrić svet novine svet portal

ATA images

Porodica Nine Badrić – Njena najveća podrška i životni oslonac

Nina Badrić, može se pohvaliti vanserijskim vokalnim mogućnostima koje su je uvek odvajali od ostalih koleginica, ali o njenom privatnom životu ne zna se puno. Nina sa svojim pratiocima deli trenutke iz svoje svakodnevnice, te se tako sada pohvalila gde boravi i ko joj pravi društvo.

Hrvatska zvezda izbegava da majku, sestru i sestrića eksponira, povremeno njihove slike objavi na Instagramu, ali to je zaista prava retkost, recimo, za praznike ili rođendane.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju majke Mile, koja se retko pojavljuje s njom u javnosti. Svojim fanovima je otkrila da se nalazi u Hercegovini, objavivši selfie na Instagramu i uz njega citat Ive Andrića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

“Kad dođem u Hercegovinu, brže hodam, lakše dišem i bolje mislim”, poručila je ispod fotografije.

Usledio je još jedan selfie za koji je nasmejano pozirala, a uz koji je poručila: “Uspomene koje se pamte”.

Pročitajte Snovi se ostvaruju onda kada se najmanje nadaš – Nina Badrić pokazala bebu, dečak je kao med FOTO

Nina nikad nije skrivala koliko joj vera znači i u nekoliko je navrata o tome govorila u medijima.

“Ja ti se uvek držim Boga i uvek kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja”, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina kaže kako je sada u godinama kada ima drugačiji pogled na život i da puno teže daje priliku. Napominje da to nije zato što je nepoverljiva nego zato što bolje sve vidi.

“Jednostavno za život je potrebno iskustvo i verovatno sam ja sad došla do te neke faze kad se stečeno znanje pretvara u jedno iskustvo i sada mogu već puno bolje proceniti čoveka koji je ispred mene. Ako ne znam što hoću, barem znam što neću”, poručuje pevačica koja krajem novembra započinje veliku turneju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram