Star

15 Septembra, 2020 17:00

Toma otkrio: „Nadežda me NATERALA da uđem u Zadrugu!“

Toma Panić na nagovor svoje verenice Nadežde Biljić ušao je u rijaliti po treći put kako bi zaradio neophodni novac, jer su  oboje bez primanja, piše STAR. Proteklih godinu dana živeli su na grbači Nadinih roditelja u malom porodičnom stanu Biljića u Valjevu, ali sada su odlučili da se osamostale i skuće.

„Nemamo pare da kupimo sinu sve što treba!“

„Morao sam da uđem, potreban nam je novac. Imam šestomesečnog sina i moram da brinem o njemu i njegovoj budućnosti. Sve nas je ovo uništilo, niti sam ja mogao da radim u klubu niti je Nada imala nastupe. Eto švorc smo i to je jedini razlog što ću se možda narednih deset meseci odvojiti od žene i deteta. Znam, propustiću prvi rođendan, zubiće, prvi korak.. Seo sam i razgovarao sa Nadeždom, njeni će joj pomoći oko deteta dok nisam tu. Ovo je prilika da zaradim da možemo da preživimi naredni period”, kaže Toma i dodaje:

„Nekoliko dana pred ulazak se nismo razdvajali. Išli su sa mnom u kupovinu garderobe, na medicinski pregled, ma non stop smo bili zajedno. Znam da će mi mnogo nedostajati, ali kako dete neću medijski da eksponiram neću onda ni njegovu sliku da nosim i tajno je gledam ispod jastuka. Jak sam ja izdržaću. Imam tamo dosta protivnika, sa Mikijem ne razgovaram jer je udario Nadeždu. Sa Lepim Mićom takođe ne pričam jer je čovek ludak i mnogo me je razočarao”, rekao je Toma za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ E- STOCK