Dečko Prijine majkle
Svet

October 7, 2023 18:15

By

Dečko Prijine majke priznao: Zbog novca završili u policiji

Dečko Prijine majke komšije strpao u zatvor

Koncerti Aleksandre Prijović okupili su celu njenu porodicu, pa se i mama Borka ponosna na uspeh svoje ćerke pojavila u društvu pevača Fahrudina Buljubašića kog do sada nije promovisala u javnosti.

Dečko Prijine majke

Ata images

Pročitajte: Aleksandra Prijović KUPILA mami SVE FIRMIRANO! Borka nosi 2.000 evra! (FOTO)

Njih dvoje su dugo u vezi, on živi u Austriji, a iza sebe ima brak i odraslog sina i ćerku čije slike često kači na svoj Instagram.

“On je jako popularan i cenjen kafanski pevač i sjajan čovek. Sa Borkom se odlično slaže, baš su lep par. Voli ga i Aleksandra jer je jako brižan prema njenoj majci koja se mnogo napatila u životu i zaslužila je da konačno ima pored sebe nekog ko je voli i poštuje”–  kaže izvor blizak pevačici.

Dečko Prijine majke

Rajko Ristić

Pročitajte Pokazala dečka i sad postavlja standarde – Borka Mihajlović održala lekciju, patike su pun pogodak FOTO

Inače, Faksa kolege jako vole jer je veseo i duhovit čovek i stalno spreman na neku šalu. Tako je nedavno svojim komšijama u zgradi u kojoj živi napravio zvrčku ne sluteći dokle će šala otići.

“Našao sam ovih 50 evra na ulazu u zgradu gde živim, ostavio sam papir na zidu na kojem sam napisao: Ako je neko od komšija izgubio 50 evra neka mi se javi na moja vrata. Verovali ili ne trojica su došla sa istom pričom, neočekivano su se posvađali i nisam ih mogao smiriti. Jedan od njih je zvao policiju i polija ih je privela u stanicu. Tako da su sva trojica pod istragom”, ispričao je Fax.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić