Životna priča Bakija B3 svet portal svet
Svet

October 15, 2023 10:30

By

Dragana Mirković doživela veliku tragediju, a jedan čovek je zaslužan što je ona ipak nastavila muzičku karijeru

Folk zvezda Dragana Mirković otkrila detalje vezane za snimanje filma “Slatko od snova”

U emisiji Divan šou, jedna od najpoznatijih naših folk zvezda Dragana Mirković je pričala o svojim koncertima, ali se osvrnula i na detalje koji su vezani za snimanje njenog filma “Slatko od snova”.

Folk zvezda Dragana Mirković

ATA images

Pročitajte Sto ću čuda učiniti – Dragana za šest sati prodala pola kapaciteta Arene

Kada je voditelj upitao kako su izgledala snimanja sa tako sjajnom glumačkom posadom, Dragana Mirković je imala samo reči hvale.

Poznata pevačica je rekla da je ona imala privilegiju da glumi sa takvim ljudima, počevši od legendarnog Bate Živojinovića, Mande, Branke Katić, Zorana Cvijanovića koji je bio sjajan.

S jedne strane fantastične uspomene, s druge gorak ukus zbog tragedije

Istakla je da sa jedne strane ima fantastične uspomene na taj film jer je bila radost i privilegija biti u društvu sa takvim ljudima, a kamoli raditi sa njima. Dragana je rekla da i sada kada se čuje ili vidi sa Brankom Katić da je ona njoj ista ta Branka sa kojom je snimala film i da se ništa nije promenila.

Takođe, rekla je da kada je snimanje tog filma u pitanju da ima i prilično gorak ukus u ustima jer je njen veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg je pristala na snimanje filma preminuo tad. I sve se dogodilo u tri dana, preminuo je na sredini snimanja filma i ona je bila van sebe i kako kaže, bila je neupotrebljiva.

Folk zvezda Dragana Mirković

printscreen

Pročitajte Ni nju nije zaobišla opaka bolest – Dragana Mirković saznala užasnu dijagnozu, porodica je uz nju

Milorad Mandić Manda ubedio Draganu da završe snimanje filma

Priznaje da je to bio prvi put da je izgubila nekog bliskog i dragog u životu. I u tom periodu ona je mislila da će odustati od pevanja jer je bila tužna, ali da se zahvaljujući Mandi trgnula i da su ipak uspeli završiti snimanje filma.

Folk zvezda Dragana Mirković

prinscreen

“To je bio prvi put da ja izgubim nekog bliskog. Prvi put u životu sam doživela da meni neko drag  da izgubim meni nekog dragog i to je za mene bilo kao da sam izgubila nekog najbližeg. u tom periodu ja sam mislila da stvarno više neću ni pevati i bila sam tužna i onda u jednom momentu, pokojni Manda mi je rekao Ali Dragana zar ne misliš da mu duguješ da završimo film?” – rekla je Dragana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, printscreen