Pismeni sastav Nike Tošić
Svet

April 30, 2023 13:00

By

Duško će da pozeleni od muke kad sazna koga je zavela Karleuša: On je moćnik koga svi znaju

Jelena Karleuša i Aca Bulić uživali na beogradskom splavu

Ana Ćurčić tvrdi da je ona najveća ljubav Ace Bulića, čak se ponekad čini da veruje da će se pomiriti s njim iako je čovek u ozbiljnoj vezi, a kada joj neko samo pomene da je on slab na zgodne pevačice, Ana kopa oči! Posebno besni na priče da je Aca svojevremeno, navodno, bio lud za Jelenom Karleušom iako on to nikada nije potvrdio, kao ni JK.

Pročitajte Isplivala ružna prošlost Ane Ćurčić – Sve što je pripisivala Zvezdanu, radila je ona 

Jelena Karleuša i Aca Bulić

Instagram

– Ne daj Bože da to neko pomene tamo u Zadruzi, pa ona bi odlepila, ne može ni ime da joj čuje, mnogo je ljubomorna jer se po gradu pre desetak godina pričalo da je on jurio za Jelenom. Jelena Karleuša i Aca Bulić su se navodno upoznali preko jednog zajedničkog prijatelja nakon čega su ostali u kontaktu – tvrdi izvor.

Pročitajte Zvezdan će pozeleneti od muke, Aca Bulić potvrdio ulazak u Zadrugu – Za Anu ću život da dam

Jelena Karleuša i Aca Bulić

Ata images

– Gradom se pronela priča kako je JK na jednom splavu uživala uz muziku dok je Aca, navodno, plaćao Cigane da pevaju samo za nju. Od tada je krenula priča da su u šemi, ali je Bulić kao pravi džentlmen sve to negirao dok se JK nije oglašavala – priča izvor.

Pročitajte Jelena Karleuša osvanula na profilu ovog muškarca – Evo kako se slikala i šta joj je on poručio FOTO 

Jelena Karleuša i Aca Bulić

Ata images

 

Podsetimo, Bulić je imao kratku vezu sa Majom Nikolić koja mu je posvetila pesmu “Ubile me Dragane, Dragane”, kao i sa Kajom Ostojić, pa je jasno da voli pevačice. Ipak, izgleda da mu je JK ipak bila i ostala tiha patnja, a Ana je s razlogom ljubomorna. Ne može sad da se izbori ni sa Majom i Anđelom, pa je jasno što ne voli ni da čuje za tu priču.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES