Izgled Jelene Karleuše
Svet

26 августа, 2022 11:36

Uživa u njemu: Srećne vesti u životu Jelene Karleuše, on je konačno pored nje (foto)

Jelenina bašta u vili na Dedinju oduševila javnost

U savršenoj vili na Dedinju osvanula je prelepa bašta o kojoj naša pop diva vodi računa i u kojoj uzgaja domaće povrće. Jelena se svojim proizvodima pohvalila na Instagramu te je ova vest oduševila sve njene pratioce.

Samo da se pohvalim! Paradajz iz mog skromnog dvorišta. Miriše kao najlepši parfem i sladak kao šećer. Sledeće što želim da posadim je moj omiljeni luk srebrenjak – otkrila je ponosno popularna diva a mnogi su joj zbog ovoga aplaudirali.

Pročitajte: Prepoznali biste je po kosi i pogledu – Ovo je Jelena Karleuša pre svih operacija, prirodne grudi i usne (foto)

Jelenina bašta u vili na Dedinju – Sjajna antistres terapija

Budući da je protekli period za Jelenu bio izuzetno naporan i težak, rad u bašti svrstava se u najmmoćniju antistres terapiju koja oporavlja dušu i telo. Jelena se upisala na listu poznatih ličnosti koji se bave samostalnim ozgojom proizvoda a pored nje to čine još i Nenad Jezdić, Danijela i Stefan Buzurović i Slavica Rokvić

Pročitajte. Prisno – Karleuša u društvu starijeg muškarca a on je pribio uz sebe – Ubedljivo je bolji frajer od Tošića (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Bravo Jelena…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot