Život Saše Povića svet portal svet
Svet

October 16, 2023 17:00

By

Istopio se a nije ni trepnuo: Jelovnik Saše Popovića je najefikasniji a najzdraviji, nema gladovanja

Jelovnik Saše Popovića donela mu je razne benefite

Bivši direktor “Grand” produkcije Saša Popović iako uskoro ulazi u osmu deceniju života, svojom energijom može da parira i duplo mlađim muškarcima. Kako je jednom prilikom ispričao on zimi jede sve redom, dok se s proleća pridržava posebnog režima i tada smrša pet kilograma za samo dve nedelje. Jelovnik Saše Popovića je dobrina kombinacija…

Jelovnik Saše Popovića

Rajko-Ristic

O svom planu ishrane govorio je i javno. Kako je ispričao Saša preskače doručak, ujutru prvo popije kafu nekad bez mleka, a nekad i sa mlekom.

Pročitajte Saša Popović uz pomoć ove dijete za 15 dana smrša 5 kilograma, a jede sve

Za ručak kombinuje šniclu, piletinu ili ribu, dok za večeru praktikuje salatu i meso, jaja, čak samo jogurt i voće prenosi Blic.

Jelovnik Saše Popovića

Ata images

– Leti sam uvek fit jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu.

Pročitajte Ovo jelo je omiljeno u domu Saše Popovića, a niko ga ne sprema tako dobro kao Suzana (recept)

– I to ne zato što pazim, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – otkrio je Saša i dodao:

Jelovnik Saše Popovića

RAJKO RISTIĆ

– Trudim se da doručkujem, ručam i večeram kod kuće. Osim kad snimamo „Zvezde Granda“, onda imamo pauzu i obično večeramo oko 6 sati. Što se tiče doručka, to mi supruga sprema, ali i nije neki doručak. Ja doručkujem crnu kafu bez šećera i jednu kiflu koju podelimo na četiri dela i istostiramo.

Pročitajte Čarobna dijeta Saše Popovića – I Suzana je ovako skinula kilograme

– To je moj doručak. Za ručak volim da jedem meso sa salatom bez hleba, večera takođe slična. Ko hoće da smrša neka za ručak dva-tri dana, na primer jede kajganu sa povrćem. Mora lagano da se jede da bi se održavala linija – otkrio je svoj recept Popović za “Grand”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images