Novi album Svetlane Ražnatović
Svet

August 21, 2023 18:15

By

Poteres u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Kompozitor otkrio sve o tuči sa sinom

Sin Dragana Stojkovića Bosanca stavljen na stub srama

Porodica Dragana Stojkovića Bosanca oduvek je važila za uzornu i skladnu. Međutim, u medijima se pojavila vest koja je bacila ljagu na ime čuvenog kompozitora, a pre svega njegovog sina.

Pročitajte Bosanac naduvao Cecu – Ona je diskutabilna, Marija je pevačina

Sin Dragana Stojkovića Bosanca

Rajko Ristić

Sin Dragana Stojkovića Bosanca, navodno je pretukao oca, preneli su brojni mediji. Ova vest je veoma potresla, kako Bosanca, tako i kompletnu njegovu porodicu. Sve se navodno odigralo u maju, kada je Aleksandar maltretirao oca zbog čega ga je on prijavio policiji.

Kada je sproveden dokazni postupak Aleksandar je negirao da je na bilo koji način napao oca, a Dragan Stojković je iznenada povukao svoj iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv naslednika, nakon čega je prijava odbačena, preneli su portali.

Pročitajte Zahar opleo po kolegama – Ana i Snežana imaju previsoko mišljenje o sebi, Bosanac je namazan svim bojama

Sin Dragana Stojkovića Bosanca

Rajko Ristić

Međutim, kompozitor je sve to demantovao, pa će oni koji su ukaljali ime njega i njegovog naslednika, kako kaže, morati da odgovaraju.

– Kako da nije, to je laž, tužiću sve, imam drugu liniju, ne mogu više da pričam – rekao je Bosanaca za Kurir.

Pročitajte Bosanac bio protiv veze ćerke sa Cecinim bratom – Šokirao se kad je čuo da Milan ljubaviše sa Anastasijinom drugaricom

Sin Dragana Stojkovića Bosanca

Rajko Ristić

Podsećamo, Stojković pored Aleksandra ima i ćerku Džidžu, koja se proslavila učešćem u Zvezdama Granda.

–  Ja sam jako ponosna na to kad kažem otac mi je pomogao i otac mi je otvorio vrata. Bolje da mi je tata otvorio vrata, nego mafija. Volim što ne moram da se pravim, nego lepo kažem, tata mi je pomogao – rekla je jednom prilikom Džidža, koja ne krije koliko je ponosna na svog oca.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ