Sin Dragane Mirković
Svet

December 10, 2022 17:30

By

Dragana Mirković očajna zbog koleginice koja joj je zavela sina: U moju kuću neće ući

Sin Dragane Mirković izrastao je u ozbiljnog frajera

Dugo su se naslednici Dragane Mirković uspešno skrivali od očiju javnosti, ne želeći da se eksponiraju niti da njihovi životi pune novinske stupce. Međutim, kada je svoju prvu fotografiju objavio na društvenim mrežama sin Dragane Mirković oduševio je domaću javnost, prevashodno svojim stavom, držanjem i izgledom. Nema ko nije komentarisao koliko je zgodan, a pripadnice lepšeg pola odmah su počele da se raspituju za Marka Bijelića.

Pročitajte: Horor, ovo se ne dešava – Dragana Mirković se oglasila javno i sve otkrila, pevačica preklinje za pomoć FOTO

Sin Dragane Mirković

Foto: Instagram

Kada je rešio da otvori nalog na “Instagramu” , svi su pohrlili da vide kako živi sin Dragane Mirković, šta voli i čime se bavi. Marko definitivno nije razmaženo dete bogatih roditelja, s obzirom da je završio čak dva fakulteta a tek su mu dvadeset i dve. Talenat za muziku povukao je na majku, svira klavijature, a pre par nedelja objavio je na i prve tonove koje je skrojio.

Pametan, školovan, sposoban, samostalan samo su neke od osobina koje Draganin naslednik ponosno nosi zbog čega se devojke otimaju oko njega, a po svemu sudeći nijednoj još uvek nije pošlo za rukom da osvoji njegovo srce ili možda i jeste ali Marko to vešto krije, čak i od roditelja.

Pročitajte: Bahato – Sin Dragane Mirković iznenadio javnost, svi su mislili da je miran a on

Sin Dragane Mirković

Foto: Instagram

Da Dragana o emotivnom životu sina nije mnogo obaveštena govori njen odgovor dat u intervjuu za naš magazin, gde je jasno izrazila stav o tome kako će reagovati ako joj sin u kuću dovede starletu.

– Smatram da su mi deca zrela, imaju šesto čulo na mene, dovoljno su inteligentna, pa ne mislim da može bilo ko da ih obrlati. A, na kraju krajeva, ne bih bila srećna i presrećna, ali ako se pokaže kao dobra osoba koja voli moje dete, biće dočekana kao da dolazi sa nekog dvora –  kazala je Dragana pa dodala da sinu ne bira devojke:

Pročitajte: Do sada ste ga samo gledali, a sad je odlučio i da progovori – Sin Dragane Mirković otkrio neke stvari o sebi i slavnoj majci

Sin Dragane Mirković

Foto: ATA images

– Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba – bila je iskrena Mirkovićeva.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram/Rajko Ristić