Više od 200 ex YU kanala po ceni „Espresso“ kafe!

GO4TV članica Telekom Srbija grupe vam omogućava da u svakom trenutku gledate više od 200 omiljenih kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta. Kupite Single, Double ili Max paket po trenutno važećoj promociji “Gledaj 12 meseci, a plati samo 6“ ili „Gledaj dve, a plati samo godinu dana“ i uštedećete duplo više. Svi paketi pored najgledanijih kanala sadrže i kanale za odrasle, ali i radio stanice sa teritorije nekadašnje Jugoslavije.

Ono što GO4TV izdvaja od drugih jeste jedinstvena ponuda velikog broja domaćih TV kanala od kojih mnogi predstavljaju neprocenjivu istorijsku, kulturnu i duhovnu baštinu naših naroda.

Ekskluzivno, uz aplikaciju GO4TV uživajte u specijalizovanim RTS-ovim kanalima koji predstavljaju jednu od najvećih riznica evropske televizijske arhive koje emituju televizijske drame, domaće serije i najbolje pozorišne predstave.  Takođe, u sklopu specijalizovanih kanala uživaćete u emisijama iz različitih oblasti nauke, umetnosti i kulture, ali ćete se podsetiti i prirodnih lepota Balkana i zapevati uz izvornu, narodnu i starogradsku muziku i koncerte naših najvećih zvezda.

Uz GO4TV uživajte i u najkvalitetnijem sportskom sadržaju uz Arenu Sport. Direktni prenosi domaće lige, analize sportskih događaja i rezultata, sportske vesti iz minuta u minut i još mnogo toga obradovaće svakog zaljubljenika u sport.

Imamo prava na emitovanje i RTL kanala iz Hrvatske koji nude obilje najpopularnijih formata, omiljenih zabavnih i edukativnih emisija, hrvatskih premijera i nagrađivanih serijala. Našu široku ponudu obuhvataju i TV kanali iz Republike Srpske i Federacije, pa od ranih jutarnjih, do kasnih večernjih sati, možete uživati uz BN, Hayat i ostale najgledanije televizije sa ovih prostora.

Bez ugovorne obaveze sami izaberite na koji period ćete koristiti uslugu. Paketi su pravljeni za različite potrebe naših korisnika. Vaše je samo da izaberete ono što Vama i Vašoj porodici najviše odgovara i da uživate. U slučaju da ste nešto propustili, ne brinite, jer uz GO4TV možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite naš portal: https://tv.go4yu.com/sr  ili se javite našem ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji gde živite i uverite se da je sve što volite da gledate sada na jednom mestu – GO4TV!

https://tv.go4yu.com/sr

Leave A Reply