Intervju Jelene Karleuše
Svet

26 Jula, 2022 10:00

Karleuša Tošiću servirala hladnu osvetu, objavila fotografiju s drugim: Da li je bolji frajer od Duška (foto)

Karleuša nakon razvoda je druga žena 

– Svako od nas suočiće se momentom kada je vreme da nešto pusti. Znaćete kada je došao taj trenutak. Kada ste učinili sve što ste mogli, vreme je da se raziđete. Bavite se svojim osećanjima. Suočite se sa svojim strahovima od gubitka kontrole. Steknite kontrolu nad sobom i svojim odgovornostima. Dajte slobodu drugima da budu ono što jesu. Na taj način bićete slobodni – rekla je svojevremno Melodi Biti jedna od najpopularnijih autora za samokontrolu.

Pročitajte: Majka Divna je predosetila – Jelena Karleuša ovim potezom porodicu zamalo dovela do propasti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša nakon razvoda – Srce je slomljeno ali život ide dalje

Jelena Karleuša koja je nedavno objavila da se razvodi od Duška Tošića, pre nekoliko nedelja odmarala je u Turskoj a po povratku je rešila da svoj život počne iz početka. Tako je sinoć u društvu Milice Pavlović uživala na jednoj prestoničkoj žurki i sve oduševila lepotom i energijom budući da prolazi kroz težak i stresan period. Odluka da svako krene na svoju stranu donesena je nakon punih 14 godina a saopštenje koje je Jelena objavila bilo je kratko i jasno:

Pročitajte: Preokret – Karleuša i Duško se mire zbog ćerki pokušavaju da spasu brak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša koja je istakla da se više povodom razvoda neće oglašavati.

Karleuša nakon razvoda – U društvu dobrih frajera

Ipak, život ide dalje. Sinoć je, kao i uvek, bila glavna zvezda večeri pa su mnogi koristili priliku da se fotografišu sa njom. Osim toga što je Jelena uživala u društvu svoje koleginice i prijateljice Milice Pavlović, pop diva nije propustila priliku da se fotografiše i sa drugima. Pored Nemanje Birtaševića, njenog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera, Jelena je stajala u društvu i drugih muškaraca a pažnju pratilaca i fanova privukao je i gospodin koji je ležerno stavio ruku oko njenog struka.

Pročitajte: Suze same teku – Jelena Karleuša objavila poruku koju joj je poslala ćerka Atina ono što tamo piše slama i najtvrđa srca (foto)

Foto: Instagram Screenshot

Budući da se razvodi mnogi čekaju i momenat kada će Karleuša obelodaniti novu ljubav ali smo sasvim sigurni da je ovaj misteriozni muškarac ništa drugo do dobrog poznanika i prijatelja. Ipak, mnogi spekulišu da bi ovo mogao da bude glavni okidač zbog kog će Duško Tošić konačno reagovati. budući da se oko razvoda, dece i pomirenja do sada uopšte nije oglašavao…

AUTOR: SVET

FOTO: instagram Screenshot