Sukob Karleuše i Snežane Đurišić
Svet

August 9, 2022 18:30

By

Otkriveno zašto se ne vole Đurišićka i Karleuša: U sve bila upletena i Jelenina majka Divna

Sukob Karleuše i Snežane Đurišić počeo je u Zvezdama Granda

Dok je Jelena Karleuša bila članica žirija u Zvezdama Granda, varnice su prštale na sve strane, što između nje i kandidata, što između nje i ostalih članova žirija.

Sukob Karleuše i Snežane Đurišić

ATA/IMAGES

Pročitajte: Oči u oči – Jelena Karleuša se našla u društvu žene sa kojom su povezivali Duška, pa uradila nešto neočekivano

No, sve se to nekako zaboravilo. Međutim, sukob koji je izbio između Snežane Đurišić i Jelene Karleuše, teško da će pop diva ikada zaboraviti.

Naime, u toku jedne emisije, Snežana je izjavila da je Jelena sa šesnaest godina pevala u kafani.

To ne samo da je razbesnelo Karleušu, nego i njenu majku Divnu koja nije mogla da prećuti Snežani, iako su do tada bile u odličnim odnosima.

Sukob Karleuše i Snežane Đurišić

instagram printscreen

Pročitajte: Majka Divna je predosetila – Jelena Karleuša ovim potezom porodicu zamalo dovela do propasti 

– Pogledala sam reklamu za sutrašnju emisiju “Zvezde Granda” i prva pomisao mi je bila da pozovem Snežanu Đurišić (sa kojom sam u dobrim odnosima više od 30 godina) i pitam je – zašto je iznela laž u emisiji “da je Jelena pevala sa 16 godina u…nekoj kafani”??! Onda sam se setila da je i ona bez treptaja ovo javno izgovorila, zato… – napisala je tada, sada nažalost već pokojna Divna, i nastavila:

Sukob Karleuše i Snežane Đurišić

Pročitajte: Shvatila je da nema šta da izgubi, sa leđa je pao neopisiv teret – Jelena Karleuša konačno slobodna (foto) 

– Elem, Jelena je album “prvenac” snimila sa 17 godina, i bukvalno je iz svoje sobe zakoračila na estradu! Imala je sjajnog menadžera koji joj je brižljivo birao klubove u kojima će da nastupa! A, i ja kao majka ne bih dozvolila da mi maloletna kćerka radi u kafani… Jednostavno, ona nije morala! Ne zato što ja ne volim kafanu, naprotiv – obožavam, ali mislim da to nije radno mesto za devojčice! To i Jelena uporno pokušava da objasni u Zvezdama Granda kada su veoma mlade takmičarke u pitanju! Gospođi Đurišić je najveći argument pokret rukom kad je objašnjavala krivinu u Svilajncu… Iznenadila me…U našim godinama ne treba da se laže ili priča ono što ti je neko servirao (ma koliko se to sladostrasno prihvatilo). Ovim statusom ne štitim moju Jelenu, jer ona to ume nepobedivo i sama, samo neću dozvoliti da iko iznosi neistine u vezi sa mojim načelima i životom na koji sam veoma ponosna – rekla je tada Jelenina mama Divna.

Sukob Karleuše i Snežane Đurišić

Rajko Ristić

Pročitajte: Snežana Đurišić u suzama – Mlada glumica javno otkrila mračnu stranu ginekologa Vanje – Nasilje u porodici, veza sa studentkinjom… 

Međutim, Snežana je bila istrajna u svojoj priči:

– Stojim iza svega što kažem. Ja sam neko ko ne laže. Ne znam šta je tu bauk. Malo me je začudilo, ali dobro. Ja sam rekla da je pevala u jednoj kafani i svi smo tu pevali. Svratili smo na večeru. Prozvali su nas i svi smo otpevali po jednu-dve pesme. To je bila samo insinuacija na nekakve tvrdnje na snimanju – izjavila je tada Đurišićka.

 

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, ATA IMAGES