Duško Tošić na Atininoj reviji
Svet

September 28, 2022 14:17

By

Težak udarac za Duška Tošića: Suze same teku, utehu pronašao u ćerkama

Tuga u domu Jelene i Duška nastala je zbog gubitka beba

Dok javnost bruji o tome da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode posle četrnaest godina braka, neki veruju u njihovo pomirenje, dok drugi predviđaju da će se popularni par još jednom ostvariti u ulozi roditelja.

Ipak, malo je onih koji znaju da je porodica Tošić pre nekoliko godina preživela dva strašna gubitka.

Jelena je oduvek odavala utisak snažne osobe koja je uvek spremna da se suoči sa svim što joj život nosi. Ipak, ono što ju je, pored smrti majke Divne, potpuno razorilo su dva pobačaja koja je doživela.

Pročitajte: Oglasili se Jelena i Duško – Tošić jasan po pitanju razvoda, Karleuša nemoćna i tužna poslala poruku koja tera suze na oči 

Instagram

– U dve godine, izgubila sam dve bebe zbog stresa. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gde sam bila najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja joj to nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio – izjavila je Jelena, uz reči da je pobačaje doživela posle tekstova o tome da je njen koncert na Ušću bio debakl.

Priča o gubicima koje je doživela porodica Tošić u medije je dospela tek godinama kasnije, a Jelena je objasnila i zašto ranije nije želela da govori o tome:

Pročitajte: Tošićev advokat pripremio papire za razvod, ali je Jelena upravo izjavila da ne odustaje od Duška – Ove reči kidaju dušu 

Instagram

‒ Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim da se o tome piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem – rekla je tada pop diva.

Izvor blizak Jeleni i njenom suprugu tvrdi da je ovo bio pretežak udarac i za Duška.

– Ni Jelena, ni Duško nisu zaslužili to što im se desilo. Svi koji ih poznaju znaju koliko su dobri ljudi, koliko su pomagali i koliko pomažu svima, a bolesnoj deci i deci bez roditeljskog staranja naročito. Danima su oboje plakali, ali život ide dalje, nekako su se izborili s tim. Atina i Nika su im oboma bili najveća uteha – tvrdio je ranije izvor blizak pevačici.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM