Venčanje Danijele Martinović
Svet

July 27, 2023 22:00

By

Bivši potajno besni zbog venčanja Danijele Martinović: Reakcija Petra Graša je neočekivana FOTO

Venčanje Danijele Martinović željno se očekuje 

Čim se doznalo da Danijela Martinović više nije sama u medijma se povela priča o romansi pevačice. Dok su neki još uvek proveravali ko je muškarac kojem je ona poklonila srce, drugi su je već sa Josipom Plavićem videli pred oltarom.

Pročitajte Danijela Martinović plače od sreće, ovaj trenutak je godinama čekala – Hvala ti, Bože

Venčanje Danijele Martinović

Da li će se i kada dogoditi venčanje Danijele Martinović od tog momenta svi se pitaju, a čini se da je na to najbolji odgovor dala niko drugi do Grašova nesuđena mlada.

Ona je, naime, za Story.hr pristala da otvoreno govori o svom novom emotivnom statusu, nameri da se uda i venčanoj haljini a sve kroz kontekst promocije svog romana “Tuširanje duše”.

Pročitajte Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno – Danijela Martinović ostavljena u suzama 

Venčanje Danijele Martinović

Ata images

Za potrebe intervjua ona se i fotografisala sa svojim novi partnerom, kojeg su njene obožavateljke okarakterisale kao prezgodnog i prešarmantnog dasu, a ona kao stamenog muškarca kraj kog vidi svoju budućnost.

– Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljito. Otkrio mi je quad. Sada uživam u avanturističkoj vožnji quadom izazovnim šumskim stazama. Mnogo toga ga zanima; igrao je paintball, imao je rock bend za koji je pisao većinu pjesama, a kuvanje ga opušta pa me često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Ponekad putuje sa mnom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju – ovim rečima opisala je svog izabranika Danijela pa otkrila da li se u njega zaljubila na prvi pogled i kako je taj susret izgledao:

Pročitajte S Grašom nije bilo moguće – Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, ljubav je začeta 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

– Setim se boje njegovog glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umesto “Doviđenja” rekao mi je: “Neka vas prati osmeh” Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi.

Danijela i Josip za potrebe intervjua slikali su se u ljubavnom zanosu na njegovom imanju pored Zagreba, a pevačica nije krila da bi uskoro jedna od nekretnina trebalo da postane i zajednički krov nad glavom.

Pročitajte Za sreću nikad nije kasno – Danijela Martinović u šestoj deceniji objavila najlepše vesti FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

– Dugo sam maštala o maloj kući okruženoj prirodom i cvećem. Negdje oko Božića moj će se san ostvariti.

Na pitanje novinarke da li zajednički život ima veze sa činjenicom da je poglavlje naslova ‘Njezino veličanstvo’ posvetila venčanoj haljini kazala je, piše Story.

– Pisala sam bez reda i rasporeda. Nisam imala osmišljen plan. Ujutro bih skuvala kavu, sela u svoju fotelju i počela pisati. Puno sam puta i samu sebe iznenadila. Verujem da i stvari imaju svoj život, svoje misli, svoje doživljaje i svoja sećanja. Tako je jedna bela haljina ispričala kako je njena sudbina otišla potpuno neplaniranim smerom, završila je onde gdje se nije nadala i postavlja sebi mnoga pitanja: ‘Jesam li ovde slučajno? – kazala je.

Pročitajte Pa ona cveta – Danijela Martinović uslikana sa novim dečkom, mnogo je bolji frajer od Graša FOTO

Venčanje Danijele Martinović

Ata images

Venčanje Danijele Martinović željno se od strane fanova pevačice očekuje, a veruje se da bi i ona sama konačno volela da izgovori to sudbonosno da.

Slike koje su obišle internet i oduševile široki auditorijum Petar Grašo nije komentarisao.