Izgled Lidije Palurović svet novine svet portal
Svet

May 25, 2024 09:00

By

Lidija koju pamtite po pesmi recka na zidu danas je potpuno drugačija: Ko bi joj dao ove godine FOTO

Izgled Lidije Palurović mnogo se izmenio

Lidiju Palurović, pevačicu koja je ostavila brojne hitove za sobom pamtimo i dan-danas. Devedesete godine su bile plodonosne kada je muzička scena u pitanju a među mnogobrojnim zvezdama koje su obeležile taj period pamtimo i maločas pomenutu. Izgled Lidije Palurović mnogo se promenio tokom godina, sad je još veća lepotica…

Izgled Lidije Palurović – Tokom karijere nije se mnogo menjala a danas… 

Tokom karijere koja je trajala do 2005. godine Lidija se isticala i po odličnim spotovima, ali školovanom glasu. Naime, ona je u Beogradu završila Muzičku akademiju, a potom je radila kao profesor muzike.

Pročitajte Nekada je bila pojam lepote a danas je još lepša – Evo kako danas izgleda Tajči FOTO

Njen debi album “Recka na zidu” ugledao je svetlost dana 2000. godine, a istoimena numera je napravila pravi bum na estradi.

Izgled Lidije Palurović svet novine svet portal

Youtube Screenshot

Iako je ostvarila veliku popularnost, Lidija se povukla iz muzičkog sveta, a danas živi u Kragujevcu i radi kao profesorka engleskog jezika.

Pogledajte kako ona izgleda ovih dana:

Poslednji put je nastupila na Radijskom festivalu 2004. godine sa numerom “Utopija” i nakon toga joj se u muzici gubi svaki trag. Pojedine radio stanice i dan danas puštaju neke od njenih najvećih hitova. Muziku nije odabrala kao svoje zanimanje, a univerzitet u Kragujevcu – Tehnički fakultet bio je sledeća stanica. Palurović je nastavila da radi kao profesorka, a kako su mediji pisali, predavala je engleski jezik.

Izgled Lidije Palurović – Čovek se promeni tokom godina ali neke stvari se nikad ne zaborave 

Zanimljivo je da u komentarima na njenim pesmama na YouTube-u pišu njeni studenti koji i dalje slušaju njene numere. Najviše su iznenađene mlađe generacije koje nisu ni znale da je njihova profesorka bila pop zvezda, a oni koji jesu je hvale iz dana u dan, tvrdeći da im je upravo Lidija jedna od najdražih pevačica.

Pevačica danas ima 56. godina.

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen